Tilbygning i Esbjerg og omegn

Mangler du en murer til at lave en tilbygning i Esbjerg eller omegnen deraf? Så kan du gøre brug af VB Murerfirma ApS. Ved en tilbygning får du muligheden for at udvide din bolig så den får både funktionelle og æstetiske gevinster. Disse gevinster kan gøre meget ved en bolig, og måske sætte yderligere præg på stedet.

En tilbygning kan blandt andet inkluderer: en overdækkede terrasse med blomsterespalier, en tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08, er mulighederne for tilbygninger endda blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden

Vi har mange års erfaring med alt der har med tilbygninger, nybyggeri og ombygninger at gøre. Så hvis du ønsker at få lavet en tilbygning i Esbjerg eller omegnen deraf; så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt VB Murerfirma i dag, hvis du har planer om en tilbygning i Esbjerg eller omegn

Kontakt VB Murerfirma for at høre mere om de byggetekniske regler og for at få en faglig vurdering af din boligs muligheder.

Ring til os på: 26 72 67 05, gør brug af vores kontaktformular eller send os en mail på: info@vbmurerfirma.dk