Alle former for sokkelarbejde og støbearbejde

VB Murerfirma ApS tilbyder sokkelarbejde og støbearbejde i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri af ejendomme, herunder af private huse, villaer og sommerhuse. Udover vi kan lave fundamentet og lave belægninger, kan vi naturligvis også mure murstensvægge.

Vi arbejde kun med gasbeton, og ikke med andre former for beton, men vi kan støbe gulve i både nye og ældre huse, der skal bygges om eller renoveres. Når vi udfører sokkelarbejde og støbearbejde sker det således, at det hele bliver murermæssigt klart.

Sokkelarbejde og støbearbejde med faglig stolthed

Vi har 15 års erfaring med sokkelarbejde og støbearbejde i forbindelse med alle former for nybyggeri, ombyggeri og tilbyggeri samt i forbindelse med reparation og renovering af ældre byggeri.

Når vi står for sokkelarbejde og støbearbejde sker det med faglig stolthed for vores håndværk, og derfor bliver det udført med vægt på kvalitet fra start til slut, således du får et stykke håndværk, der vil holde i mange år frem i tiden.

Vejledning i forbindelse med støbearbejde og sokkelarbejde

Vi står også tilrådighed, hvis du har brug for råd og vejledning forud for en beslutning om sokkelarbejde og støbearbejde, ligesom vi vil være behjælpelig i forhold til de forskellige praktiske forhold, men også i forhold til oversete detaljer.

Kontakt gerne VB Murerfirma i Esbjerg, hvis du ønsker et godt tilbud på sokkelarbejde og støbearbejde på din nye eller gamle ejendom. Du er altid velkommen til at ringe på telefon
26 72 67 05 eller at skrive en e-mail til info@vbmurerfirma.dk for at høre nærmere eller at aftale et møde med os.