Alle former for støbearbejde og sokkelarbejde i Esbjerg

VB Murerfirma ApS tilbyder støbearbejde og sokkelarbejde i Esbjerg, i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri af ejendomme, herunder af private huse, villaer og sommerhuse. Udover vi kan lave fundamentet og lave belægninger, kan vi naturligvis også mure murstensvægge.

Vi arbejder kun med gasbeton, og ikke med andre former for beton. Men vi kan støbe gulve i både nye og ældre huse, der skal bygges om eller renoveres. Når vi udfører sokkelarbejde og støbearbejde sker det således, at det hele bliver murermæssigt klart.

Sokkelarbejde og støbearbejde med faglig stolthed i Esbjerg og omegnen!

Vi har 15 års erfaring med sokkelarbejde og støbearbejde i forbindelse med alle former for byggerier. Derudover har vi også erfaring inden for reparation og renovering af ældre byggerier.

Når vi står for sokkelarbejde og støbearbejde sker det med faglig stolthed for vores håndværk. Derfor bliver det udført med vægt på kvalitet fra start til slut; således du får et stykke håndværk, der vil holde i mange år frem i tiden.

Vi tilbyder også vejledning i forbindelse med støbearbejde og sokkelarbejde i Esbjerg

Vi står også tilrådighed, hvis du har brug for råd og vejledning forud for en beslutning om sokkelarbejde og støbearbejde, ligesom vi vil være behjælpelig i forhold til de forskellige praktiske forhold, men også i forhold til oversete detaljer.

Kontakt gerne VB Murerfirma i Esbjerg, hvis du ønsker et godt tilbud på sokkelarbejde og støbearbejde på din nye eller gamle ejendom. Du er altid velkommen til at ringe på telefon
26 72 67 05 eller at skrive en e-mail til info@vbmurerfirma.dk for at høre nærmere eller at aftale et møde med os.