Ombyggeri & Nybyggeri i Esbjerg

VB Murerfirma ApS tilbyder alt inden for ombyggeri, tilbyggeri og nybyggeri i Esbjerg om omegnen deraf. Vores arbejde omhandler blandt andet parcelhuse, etagebyggeri, sommerhuse og andre typer af ejendomme. Og når vi bygger nye boliger, kan vi stå for hele murerentreprisen. Således behøver du ikke at forholde dig til de mange forskellige del- og småopgaver.

Vi har 15 års erfaring med nybyggeri i Esbjerg

Vi har 15 års erfaring med nybyggeri i Esbjerg og omegnen deraf. Derfor kan vi også råde og vejlede omkring matchende materialer til dit hus; herunder om fordelene ved de forskellige former for materialer. Vi påbegynder gerne vores rådgivning omkring nybyggeri allerede i beslutningsprocessen. På den måde kan vi sikre os at du kommer godt i gang med byggeprojektet, inden du overhovedet er startet. Derved sikrer du, at du får startet det rigtige sted og ender med det ønskede resultat til en pris, som svarer til dit budget.

Vi hjælper med tilladelse til nybyggeri og praktiske forhold

Vi kan også være behjælpelig med eventuelle byggetilladelser, der især er nødvendige ved nybyggeri, ligesom vi kan vejlede omkring de forskellige praktiske forhold både i forhold til selve byggeriet og i forhold til den endelige indretning, når dit byggeri er færdigt.

Vi ved naturligvis alt, hvad der er værd at vide i forbindelse med nybyggeri, ombyggeri og tilbyggeri, herunder med renovering af murværk og facader samt af ombygning af badeværelser, flisearbejde og støbearbejde.

Kontakt os i dag på telefon 26 72 67 05 eller send en e-mail til info@vbmurerfirma.dk , hvis du vil høre mere om nybyggeri, ombyggeri og tilbyggeri, og hvis du gerne vil have tilsendt et godt tilbud.