Nyt badeværelse i Esbjerg

VB Murerfirma ApS kan opføre et nyt badeværelse for dig, eller vi kan renovere eller ombygge et bestående badeværelse. Vi kan også lave et ekstra badeværelse, hvis der ikke er nok plads om morgenen i den store familie. Så hvis du har brug for et nyt badeværelse i Esbjerg eller omegnen deraf, så er det os du skal tage kontakt til!

Ring til os på: 26 72 67 05, gør brug af vores kontaktformular, eller send os en mail på: info@vbmurerfirma.dk

Badeværelset er naturligvis et af de mest personlige værelser i en moderne bolig. Det er her at vi kan give dig inspiration til et kreativt valg af nye fliser samt en mere funktionel indretning end den nuværende. I dag vælger mange for eksempel at droppe badekaret til fordel for en bedre og mere praktisk indretning.

Vi har opnået en stor erfaring gennem et utal af renoveringer og ombygninger af enhver type af badeværelse. Og en af vores fokus punkter er vores gode kvalitet og din tryghed når ideen skal føres ud i livet. Når ideen skal ende med en korrekt udførelse af selv de lidt vanskeligere detaljer i processen med at lave et nyt badeværelse eller ændre et bestående badeværelse.

Vi kan stå for hele entreprisen med et nyt badeværelse i Esbjerg & Omegn

VB Murerfirma kan naturligvis stå for hele entreprisen samt råde og vejlede før projektets start, ligesom vi kan give inspiration. På den måde kan du glæde dig over badeværelset i mange år fremover. Vi kan både udfører store og små renoveringer, og vi kan lave det hele, både klinker, gulve, bruseniche, skabe, sanitet og naturligvis murerarbejdet.

Ring til VB Murerfirma ApS i Esbjerg, hvis du vil høre mere om muligheden og prisen for et nyt badeværelse. Vores telefon er 26 72 67 05 , men du kan også skrive til e-mail info@vbmurerfirma.dk.