Renovering af hus i Esbjerg og omegn

VB Murerfirma ApS løser alle former for reparations- og renoveringsopgaver i Esbjerg og andre steder i Jylland og på Fyn. Vi kan reparere og renovere enhver slags murværk. Vi udfører især renovering af facader og vandskuring af skader; men også omfugning og udfræsning samt renovering af hus i Esbjerg.

Vores erfaring med renovering af hus i Esbjerg spænder vidt

Vi har gennem årerne udført en lang række forskellige typer af renovering, og derfor spænder vores erfaring vidt og bredt. Dette medfører, at vi også er klar til at udføre renovering for dig og din bolig. Men vi udfører også renovering for virksomheder, institutioner, boligforeninger og andre ejendomme. Vi har for eksempel udført renoveringer af nedslidte fællesarealer og misligholdte lejligheder for boligselskaber.

En renovering kan være af en facade, men kan også bestå af istandsættelse af gamle vinduer og døre, således de bagefter vil fremstå som nye, men stadig med den charme og stil, der kendetegner godt gammeldags håndværk.

Vi råder og vejleder gerne i forbindelse med renovering af hus i Esbjerg og omegn!

Vi hjælper gerne med råd og vejledning allerede fra de tidligste idefaser, såfremt du overvejer, at den kommende renovering skal ende med ændringer af materialer, farver eller fremtræden. Vi hjælper naturligvis også, selvom renoveringen ikke skal ændre på noget, men blot få det til at fremstå pænt og velholdt, og at eventuelle skader skal udbedre.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på renovering af hus i Esbjerg, eller af din bolig eller ejendom. Du kan ringe på telefon 26 72 67 05 eller sende en e-mail til info@vbmurerfirma.dk for at aftale nærmere eller for at få flere oplysninger.